Timanttisinkaan strategia ei tuota tulosta, jos se ei huomioi organisaatioon syvälle juurtuneita käytäntöjä ja ajattelutapoja. Tällä sivustolla tarjoilemme ajattelun välineitä yrityskulttuurin ymmärtämisen ja johtamisen tueksi.


10 näkökulmaa kulttuuriin

"Kymmenen näkökulmaa kulttuuriin" on pdf-muotoinen opas, joka esittelee yrityskulttuuria visualisoivia malleja ja avaa niiden käyttöä esimerkkien kautta. Visualisoimalla kulttuuria mallien avulla voimme puhua siitä rakentavammin ja erilaisia tasoja erottaen.

ILMESTYY MARRASKUUSSA

Screenshot 2017-10-29 18.10.13.png

kulttuurikommandojen manifesti

Kulttuurinen lukutaidottomuus riivaa yrityksiä ja tähän on saatava muutos. Kutsumme kaikki mukaan rakentamaan maailmaa, jokainen yritys osaa lukea ja johtaa omaa yrityskulttuuriaan. Jaa sanomaa ja kehitä ajatuksia eteenpäin.

LUETTAVISSA NYT


Kulttuurikommandot: kulttuurisen lukutaidon etujoukot

Kulttuurikommandot on idealistinen hankkeemme, jossa pyrimme jakamaan uusia työkaluja yrityskulttuurin ymmärtämisen ja johtamisen tueksi. Meillä on visio maailmasta, jossa jokaisella yrityksellä on vähintään yksi oma "kulttuurikommando"; ammattilainen, joka osaa analysoida kulttuuria sekä tehdä siitä selkoa myös muille. Tule mukaan ja ryhdy oman organisaatiosi kulttuurikommandoksi. 

Picture1.png

Taneli Heinonen

Palvelumuotoilun ja asiakasymmärryksen moniosaaja, jolla on vankka kokemus etnografisen tutkimuksen yhdistämisestä konsultointiin. Perustamansa Insight Delivery Oy:n pyörittämisen lisäksi Taneli luennoi Laureassa asiakasymmärryksestä ja palvelumuotoilusta sekä valmentaa Aalto yliopiston Design for Government –kurssin opiskelijoita.

www.taneliheinonen.com  - Tanelin LinkedIn-profiili 

omakuva_edestä_mv.JPG

Antti Hyrkäs

Kokenut viestinnän konsultti, joka on sparrannut yritysjohtoa kattavasti viestinnän ja yrityskulttuurin tiimoilta. Nähtyään miten syvästi viestintä kytkeytyy kulttuuriin Antti opiskeli kulttuurien mallintamista ja väitteli sosiologian tohtoriksi. Antti on valmentanut mm. Aalto University Executive Education Oy:n ohjelmissa erikoisalueenaan innovatiiviset yrityskulttuurit.

Antin LinkedIn-profiili

 

Haluatko keskustella kanssamme tai pyytää meidät puhumaan yrityskulttuurin tiimoilta? laita viestiä osoitteeseen mail@kulttuurikommandot.fi