Timanttisinkaan strategia ei tuota tulosta, jos se ei huomioi organisaatioon syvälle juurtuneita käytäntöjä ja ajattelutapoja. Me autamme sinua ymmärtämään yrityskulttuuriasi, jotta voisit johtaa sitä toivomaasi suuntaan.


Esimerkkejä palveluistamme

iconmonstr-speech-bubble-23-240.png

Sisäisen kommandon herättely

-VALMENNUS-

Harva yritys ymmärtää, miten kulttuuria voisi tarkastella, ja miten siihen voi vaikuttaa. Valmennuksessa herättelemme kulttuurin tärkeyteen ja tarjoamme lähestymistapoja ja harjoituksia kulttuurin ymmärtämiseksi erilaisissa tilanteissa.

MILLOIN?

Kun haluat parantaa organisaatiosi ymmärrystä siitä, mitä yrityskulttuuri on ja miten siihen voi vaikuttaa. 

iconmonstr-binoculars-7-240.png

Työpaikan kulttuuristrategia

-TYÖPAJAT JA MATERIAALIT-

Yrityskulttuurille on syytä luoda oma strategiansa, jotta se tukee aidosti sekä liiketoimintaa että työhyvinvointia. Autamme sinua nykytilan kartoittamisessa, kulttuurisen ihannetilan visioimisessa, ja teemme työntekijän ja johtajan oppaat kulttuuriin.

MILLOIN?

Kun haluat luoda notkean ja itseohjautuvan organisaation ja tarjota parhaan mahdollisen työpaikan henkilöstölle.

iconmonstr-crosshair-6-240.png

kommandoisku yrityskulttuuriin

-KLINIKKA-

Kulttuurin muotoilun sprintti, jossa puutumme tarkoin rajattuun kipukohtaan organisaation arjessa. Ongelmana voi olla vaikkapa huono ilmapiiri tai strategian jalkauttamisen haasteet. Autamme sinua muotoilemaan ratkaisun tilanteen korjaamiseksi.

MILLOIN?

Kun projektit takkuavat, kun stressi on jatkuvasti katossa, tai kun henkilöstö ei toimi oma-aloitteisesti ja ota vastuuta.

 

Palvelut ovat esimerkkejä lähestymistavoistamme. Räätälöimme ratkaisut aina asiakkaiden kulloisiinkin tarpeisiin.